[HD-Filmek] Az éhezők Viadala: Futótűz Teljes Film 【2013】Magyarul Online

Rating: 7.4
Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz Teljes Film Magyarul Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

 • Kiadás: 2013-11-15
 • Termelés: Lionsgate / Color Force /
 • Megjelenési dátum:US 2013-11-15
 • A film költségvetése:$130,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Az éhezők viadala: Futótűz
 • Műfaj: Kaland Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Az éhezők viadala: Futótűz teljes film

Néz Az éhezők viadala: Futótűz Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Az éhezők viadala: Futótűz film

Directeur de film et équipage derrière Az éhezők viadala: Futótűz

 • Simon Beaufoy/Screenplay
 • Suzanne Collins/Novel
 • Nina Jacobson/Producer
 • Jon Kilik/Producer
 • Philip Messina/Production Design
 • Jim Hewitt/Set Designer

Az éhezők viadala: Futótűz – Filmszínészek és színésznő

 • Jennifer Lawrence/Katniss Everdeen
 • Josh Hutcherson/Peeta Mellark
 • Liam Hemsworth/Gale Hawthorne
 • Woody Harrelson/Haymitch Abernathy
 • Elizabeth Banks/Effie Trinket
 • Lenny Kravitz/Cinna

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Az éhezők viadala: Futótűz teljes film,néz Az éhezők viadala: Futótűz film online ingyen HD, Letöltés Az éhezők viadala: Futótűz teljes film 720p hd, Az éhezők viadala: Futótűz film online ingyen magyar szöveggel, watch Az éhezők viadala: Futótűz movie online full version, Az éhezők viadala: Futótűz full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

CategoriesEgyéb