[HD-Filmek] Piedone Hong Kongban Teljes Film 【1975】Magyarul Online

Rating: 5.9
Piedone Hong Kongban

Piedone Hong Kongban

Piedone Hong Kongban Teljes Film Magyarul A Nápoly városában dolgozó Rizzo (Bud Spencer) felügyelőt kábítószer-kereskedéssel vádolják. Annak érdekében, hogy tisztára mossa nevét, meg kell találnia azt az embert, aki maffia-köreiből épült be a rendőrség hálózatába. A nyomok a Távol-Keletre vezetnek, ahová hűséges társa is elkíséri az ügy felderítése érdekében. Pofonokban és izgalmakban most sem lesz hiány.

 • Kiadás: 1975-06-26
 • Termelés: Mondial Televisione Film /
 • Megjelenési dátum:HK 1975-06-26
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Piedone Hong Kongban
 • Műfaj: Akció Vígjáték Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Piedone Hong Kongban teljes film

Néz Piedone Hong Kongban Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Piedone Hong Kongban film

Directeur de film et équipage derrière Piedone Hong Kongban

 • Steno/Director
 • Steno/Screenplay
 • Lucio De Caro/Screenplay
 • Franco Verucci/Screenplay
 • Guido De Angelis/Original Music Composer
 • Giuseppe Ruzzolini/Director of Photography

Piedone Hong Kongban – Filmszínészek és színésznő

 • Bud Spencer/Inspector ‘Flatfoot’ Rizzo
 • Al Lettieri/Frank Barella
 • Enzo Cannavale/Inspector Caputo
 • Renato Scarpa/Inspector Morabito
 • Robert Webber/Sam Accardo

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Piedone Hong Kongban teljes film,néz Piedone Hong Kongban film online ingyen HD, Letöltés Piedone Hong Kongban teljes film 720p hd, Piedone Hong Kongban film online ingyen magyar szöveggel, watch Piedone Hong Kongban movie online full version, Piedone Hong Kongban full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Buhersereg

Buhersereg

1989-ben a berlini fal leomlik, és a világ feszülten várja egy új világrend stabilizálódását. A Nyugat-Németországban állomásozó amerikai Roosevelt hadtest katonái azonban valami egészen mással vannak elfoglalva. A katonai bázist mintha nem is Berman parancsnok (Ed Harris) irányítaná, hanem egy egyszerű katona, a sármosan szélhámos Ray Elwood (Joaquin Phoenix), aki ügyesen manipulálja és kihasználja nem túl eszes főnökét. Elwood három dolgot imád Németországban: a Mercedes Benzt, a sebességkorlátozás hiányát az autópályákon és a vidáman burjánzó feketepiac korlátlan lehetőségeit. Piaci tevékenységébe a hadsereg mosószerének eladása éppúgy beletartozik, mint a heroin-kereskedelem. Elwood élete akkor válik még izgalmasabbá, amikor új katonai elöljáró érkezik a bázisra, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rendet teremtsen.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

6.5

Szóljatok a köpcösnek!

Szóljatok a köpcösnek!

Filmet készíteni egyszerű. Chili Palmer (John Travolta) biztos benne, hogy ő is tudna csinálni egyet. Eddig Miamiben volt gengszter, de most, hogy valami zsarolási pénz behajtása miatt úgyis Los Angelesben jár, úgy dönt, belevág. Kiszemel magának egy producert, éjjel rátör, és a maga egyszerű, de életveszélyes módján meggyőzi: kezdjék együtt a következő nagy filmet. Minden a legjobb úton halad, csakhogy Chili régi kollégáinak más tervei vannak. A miami alvilág színe-java hamarosan megindul az álomvárosba.

6.3

Brooklyn mélyén

Brooklyn mélyén

A film három kilátástalan helyzetbe került rendőr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe erőszakkal, korrupcióval és a saját démonaikkal. A boldogtalan házasságában vergődő Eddie az alkoholban és egy fiatal prosti karjaiban remél megváltást. Sal büszke, 5 gyermekes családapa, aki családja szebb jövőjének reményében, a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval. Tango 3 éve dolgozik beépített zsaruként drogdealerek, gyilkosok között és még 9 hónap börtönt is bevállalt a tökéletes álcázás kedvéért. Eddie-nek, Sal nak és Tangonak sosem kellett volna találkozniuk, de döntéseik és egy szervezett rendőrségi drograzzia ugyanarra az elátkozott bűnügy helyszínére sodorja őket.

CategoriesEgyéb