[HD-Filmek] A Majmok Bolygója: Forradalom Teljes Film 【2014】Magyarul Online

Rating: 7.3
A majmok bolygója: Forradalom

A majmok bolygója: Forradalom

A majmok bolygója: Forradalom Teljes Film Magyarul A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal.Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

 • Kiadás: 2014-06-26
 • Termelés: TSG Entertainment / Chernin Entertainment / Ingenious Media /
 • Megjelenési dátum:US 2014-06-26
 • A film költségvetése:$170,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A majmok bolygója: Forradalom
 • Műfaj: Sci-Fi Akció Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A majmok bolygója: Forradalom teljes film

Néz A majmok bolygója: Forradalom Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A majmok bolygója: Forradalom film

Directeur de film et équipage derrière A majmok bolygója: Forradalom

 • Peter Chernin/Producer
 • Dylan Clark/Producer
 • Matt Reeves/Director
 • Terry Notary/Motion Capture Artist
 • Michael Giacchino/Original Music Composer
 • Rick Jaffa/Producer

A majmok bolygója: Forradalom – Filmszínészek és színésznő

 • Andy Serkis/Caesar
 • Jason Clarke/Malcolm
 • Gary Oldman/Dreyfus
 • Keri Russell/Ellie
 • Toby Kebbell/Koba
 • Kodi Smit-McPhee/Alexander

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A majmok bolygója: Forradalom teljes film,néz A majmok bolygója: Forradalom film online ingyen HD, Letöltés A majmok bolygója: Forradalom teljes film 720p hd, A majmok bolygója: Forradalom film online ingyen magyar szöveggel, watch A majmok bolygója: Forradalom movie online full version, A majmok bolygója: Forradalom full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

7.2

A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás

Egy San Franciscó-i kutatólaboratóriumban egyre közelebb kerülnek az Alzheimer-kór gyógyszerének megtalálásához. Ám a szer másképp hat az emberekre, mint a kísérleti csimpánzokra. Az emberek – köztük a kutatást vezető orvos (James Franco) apja – átmeneti javulás után váratlan és kezelhetetlen tüneteket produkálnak, a majmok agya viszont hihetetlen fejlődést mutat. A legokosabb kísérleti alany, Caesar megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, és élükre állva kiszabadul a szigorúan őrzött intézményből. A majmok kíméletlen háborúba kezdenek elbizakodott teremtőik ellen, amit már senki nem tud megállítani.

7.4

Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

7.5

12 majom

12 majom

Járvány pusztította el a Föld népességének kilencvenkilenc százalékát 1997-ben. Majd negyven évvel később a túlélőkre is pusztulás vár a föld alatti világban. Csak akkor maradhatnak életben, ha sikerül információt szerezniük a gyilkos vírusról. James Cole-ra vár a feladat, hogy az időben visszautazva, megtudja azt. A számításba azonban hiba csúszik, Cole 1996 helyett 1990-be érkezik és elmegyógyintézetbe zárják. Így pedig aligha sikerül teljesíteni a küldetését és megfejteni a 12 Majom Hadseregének rejtélyét. Csupán a pszichológus Kathryn Railly próbálja megérteni a férfit.

CategoriesEgyéb