[HD-Filmek] A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége Teljes Film 【2001】Magyarul Online

Rating: 8.3
A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége Teljes Film Magyarul Frodó, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn, a tünde Legolas, Gimli, a törp, és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

 • Kiadás: 2001-12-18
 • Termelés: New Line Cinema / WingNut Films / The Saul Zaentz Company /
 • Megjelenési dátum:NZ 2001-12-18
 • A film költségvetése:$93,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége teljes film

Néz A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége film

Directeur de film et équipage derrière A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

 • Peter Jackson/Director
 • Peter Jackson/Producer
 • Barrie M. Osborne/Producer
 • Bob Weinstein/Executive Producer
 • Harvey Weinstein/Executive Producer
 • Saul Zaentz/Executive Producer

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége – Filmszínészek és színésznő

 • Elijah Wood/Frodo Baggins
 • Ian McKellen/Gandalf the Grey
 • Viggo Mortensen/Aragorn
 • Sean Astin/Samwise “Sam” Gamgee
 • Liv Tyler/Arwen Evenstar
 • Orlando Bloom/Legolas

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége teljes film,néz A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége film online ingyen HD, Letöltés A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége teljes film 720p hd, A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége film online ingyen magyar szöveggel, watch A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége movie online full version, A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége full movie download

Hasonló kategóriában

8.4

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

Gandalf Pipinnel Gondorba vágtat, hogy Denethort felkészítse Szauron túlerejével szemben. Théoden király összevonja seregeit Gondor segélyhívására. Aragorn végül vállalja sorsát, és hű társaival harcba szólítja a hegyek közt élő holtakat. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. Frodó és Samu a Hatalom gyűrűjével Mordor sötét útvesztőit járja. De minél közelebb kerülnek a Végzet hegyéhez, Frodót annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ sorsa egy apró hobbit kezében van, aki kétséges, hogy ellen tud állni a legnagyobbakat is legyőző kísértésnek.

6.2

Z: Az elveszett város

Z: Az elveszett város

David Grann valós eseményeken alapuló regényének adaptációjában egy brit felfedező, Percy Fawcett a 20. század hajnalán az Amazonas erdőségeit járva egy fejlett civilizáció nyomaira bukkan. Bár a tudósok többsége vadembereknek tartja az Amazonas vidékét egykor uraló törzset, Percy felesége és fia támogatását élvezve visszatér a dzsungelbe, hogy bizonyítsa igazát. 1925-ben azonban rejtélyes körülmények között nyoma veszett.

6.5

Narnia krónikái - Caspian herceg

Narnia krónikái – Caspian herceg

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

CategoriesEgyéb