[HD-Filmek] A Karib-tenger Kalózai: Ismeretlen Vizeken Teljes Film 【2011】Magyarul Online

Rating: 6.4
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken Teljes Film Magyarul Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

 • Kiadás: 2011-05-14
 • Termelés: Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films / Moving Picture Company /
 • Megjelenési dátum:US 2011-05-14
 • A film költségvetése:$380,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken
 • Műfaj: Kaland Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken teljes film

Néz A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken film

Directeur de film et équipage derrière A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

 • Jerry Bruckheimer/Producer
 • Rob Marshall/Director
 • Hans Zimmer/Original Music Composer
 • Ted Elliott/Screenplay
 • Terry Rossio/Screenplay
 • Ve Neill/Makeup Department Head

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken – Filmszínészek és színésznő

 • Johnny Depp/Captain Jack Sparrow
 • Penélope Cruz/Angelica Teach
 • Ian McShane/Captain Edward “Blackbeard” Teach
 • Kevin McNally/Joshamee Gibbs
 • Geoffrey Rush/Captain Hector Barbossa
 • Sam Claflin/Philip Swift

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken teljes film,néz A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken film online ingyen HD, Letöltés A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken teljes film 720p hd, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken film online ingyen magyar szöveggel, watch A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken movie online full version, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken full movie download

Hasonló kategóriában

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

6.5

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

7.7

Így neveld a sárkányodat

Így neveld a sárkányodat

Egy viking vezér fiaként a szégyenlős Hablatynak ki kell állnia a vikingek próbáját: meg kell ölnie egy sárkányt, hogy bizonyítsa rátermettségét Ám, miután földre kényszeríti a rettegett ellenfelét, rájön, hogy nem akarja elpusztítani, így végül barátságot köt a bestiával – Fogatlannal -, apjának ezzel sok fejfájást okozva.

7.2

Pán Péter

Pán Péter

Ki ne hallott volna már Pán Péterről, a repülő kisfiúról, aki nem akar felnőni? Wendy Londonban élt egy magas házban a mamájával, a papájával és két öccsével, Johnnal és Michaellel. Mesés kalandok egész sora veszi kezdetét, amikor Pán Péter meglátogatja a három kis lurkót, és elviszi őket Sohaországba, ahol a gyerekek soha nem nônek fel. Csingiling, a tündéri tündér és egy csipetnyi tündérpor segítségével a testvérek megtanulnak repülni, és segítenek Pán Péternek, hogy legyőzze a félelmetes és gonosz Hook kapitányt. Walt Disney ebben a filmjében is csodát művelt.

CategoriesEgyéb