[HD-Filmek] Naruto Movie 3 Hatalmas Izgalom! Állati Zűrzavar A Mikazuri-szigeten Teljes Film 【2006】Magyarul Online

Rating: 6.3
Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten

Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten

Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten Teljes Film Magyarul Kakashi és csapata ismét visszatér. De nem a megszokott felállásban. Naruto és Sakura társa most Rock Lee lett. Feladatuk egy B-osztályú “VIP” misszió, aminek keretében a Hold országának hercegét, Michirut kell hazakísérniük, aki fiával, Hikaruval most tér vissza földkörüli útjáról. Az út során kiderül, hogy a Hold országa egy nagyon gazdag és életvidám állam. A király erős és kézben tartja a dolgokat. A herceg 3 év után tér haza, és szomorúan tapasztalja, hogy valami megváltozott, valami nincs rendjén. A kis konohai csapatnak már nem csak a védelem a feladata. A movie a 196. rész utánra tehető. Vagyis a fillerek közé sorolható. (a 197. résztől a sorozatok openingjében is a movie kapott főszerepet). Ezért is érhető, hogy miért nincs Souske. Mivel mozifilmről van szó, a képi világ is ennek megfelelő. Szép grafika, szép környezet, jól kidolgozott karakterek. A hangok, zenei aláfestések nem rosszak, de egyes Naruto részekhez képest igen lightosak, lazák.

 • Kiadás: 2006-08-05
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:JP 2006-08-05
 • A film költségvetése:$25,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten
 • Műfaj: Kaland Animációs Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten teljes film

Néz Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten film

Directeur de film et équipage derrière Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten

 • Toshiyuki Tsuru/Director
 • Toshiyuki Tsuru/Writer

Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten – Filmszínészek és színésznő

 • Junko Takeuchi/Naruto Uzumaki
 • Chie Nakamura/Sakura Haruno
 • Yōichi Masukawa/Rock Lee
 • Kazuhiko Inoue/Kakashi Hatake

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten teljes film,néz Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten film online ingyen HD, Letöltés Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten teljes film 720p hd, Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten film online ingyen magyar szöveggel, watch Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten movie online full version, Naruto Movie 3 Hatalmas izgalom! Állati zűrzavar a Mikazuri-szigeten full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

CategoriesEgyéb