[HD-Filmek] Batman Superman Ellen: Az Igazság Hajnala Teljes Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 5.8
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Teljes Film Magyarul Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

 • Kiadás: 2016-03-23
 • Termelés: RatPac-Dune Entertainment / Atlas Entertainment / Cruel & Unusual Films / DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2016-03-23
 • A film költségvetése:$250,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Batman Superman ellen: Az igazság hajnala
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Batman Superman ellen: Az igazság hajnala teljes film

Néz Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film

Directeur de film et équipage derrière Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

 • Jay Oliva/Storyboard
 • Zack Snyder/Director
 • David S. Goyer/Screenplay
 • Charles Roven/Producer
 • Deborah Snyder/Producer
 • Bob Kane/Characters

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala – Filmszínészek és színésznő

 • Ben Affleck/Bruce Wayne / Batman
 • Henry Cavill/Clark Kent / Superman
 • Gal Gadot/Diana Prince / Wonder Woman
 • Amy Adams/Lois Lane
 • Jesse Eisenberg/Lex Luthor
 • Diane Lane/Martha Kent

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Batman Superman ellen: Az igazság hajnala teljes film,néz Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film online ingyen HD, Letöltés Batman Superman ellen: Az igazság hajnala teljes film 720p hd, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film online ingyen magyar szöveggel, watch Batman Superman ellen: Az igazság hajnala movie online full version, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

CategoriesEgyéb