[HD-Filmek] Fort Apache, The Bronx Teljes Film 【1981】Magyarul Online

Rating: 6.9
Fort Apache, the Bronx

Fort Apache, the Bronx

Fort Apache, the Bronx Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 1981-02-06
 • Termelés: Producers Circle / Time-Life Television Productions /
 • Megjelenési dátum:US 1981-02-06
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Fort Apache, the Bronx
 • Műfaj: Bűnügyi Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Fort Apache, the Bronx teljes film

Néz Fort Apache, the Bronx Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Fort Apache, the Bronx film

Directeur de film et équipage derrière Fort Apache, the Bronx

 • Daniel Petrie/Director
 • Heywood Gould/Writer

Fort Apache, the Bronx – Filmszínészek és színésznő

 • Paul Newman/Murphy
 • Ken Wahl/Corelli
 • Danny Aiello/Morgan
 • Ed Asner/Connolly
 • Rachel Ticotin/Isabella
 • Pam Grier/Charlotte

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Fort Apache, the Bronx teljes film,néz Fort Apache, the Bronx film online ingyen HD, Letöltés Fort Apache, the Bronx teljes film 720p hd, Fort Apache, the Bronx film online ingyen magyar szöveggel, watch Fort Apache, the Bronx movie online full version, Fort Apache, the Bronx full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

6.3

Brooklyn mélyén

Brooklyn mélyén

A film három kilátástalan helyzetbe került rendőr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe erőszakkal, korrupcióval és a saját démonaikkal. A boldogtalan házasságában vergődő Eddie az alkoholban és egy fiatal prosti karjaiban remél megváltást. Sal büszke, 5 gyermekes családapa, aki családja szebb jövőjének reményében, a kábítószerosztályon lehúzott 12 évnyi kemény munkáját teszi kockára egy veszélyes magánakcióval. Tango 3 éve dolgozik beépített zsaruként drogdealerek, gyilkosok között és még 9 hónap börtönt is bevállalt a tökéletes álcázás kedvéért. Eddie-nek, Sal nak és Tangonak sosem kellett volna találkozniuk, de döntéseik és egy szervezett rendőrségi drograzzia ugyanarra az elátkozott bűnügy helyszínére sodorja őket.

8.1

A halál jele

A halál jele

Park Doo-Man és Cho Yong-koo detektív egy brutális, kitervelt gyilkosság-sorozat ügyében nyomoznak. Négy év alatt, 1986-tól 1991-ig tíz nő esett áldozatul a kegyetlen sorozatgyilkosnak, akinek a kézre kerítéséért több mint 3000 gyanúsítottat hallgattak ki. A hatalmas nyomozásban több mint 300.000 rendőr vett részt. Senki sem maradt gyanún kívül. A különféle nyomozási módszerek alkalmazása ellenére a kegyetlen gyilkost a mai napig nem kapták el.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

CategoriesEgyéb