[HD-Filmek] A Bourne-ultimátum Teljes Film 【2007】Magyarul Online

Rating: 7.3
A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum

A Bourne-ultimátum Teljes Film Magyarul Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni, ki is ő valójában. A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették.

 • Kiadás: 2007-08-03
 • Termelés: Universal Pictures / The Kennedy/Marshall Company / Ludlum Entertainment / Motion Picture BETA Produktionsgesellschaft / Bourne Again /
 • Megjelenési dátum:DE 2007-08-03
 • A film költségvetése:$70,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Bourne-ultimátum
 • Műfaj: Akció Dráma Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Bourne-ultimátum teljes film

Néz A Bourne-ultimátum Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Bourne-ultimátum film

Directeur de film et équipage derrière A Bourne-ultimátum

 • Cedric Proust/Stunts
 • Frank Marshall/Producer
 • Patrick Crowley/Producer
 • Paul Greengrass/Director
 • Paul Sandberg/Producer
 • Tony Gilroy/Screenplay

A Bourne-ultimátum – Filmszínészek és színésznő

 • Matt Damon/Jason Bourne
 • Julia Stiles/Nicky Parsons
 • David Strathairn/Noah Vosen
 • Scott Glenn/Ezra Kramer
 • Paddy Considine/Simon Ross
 • Edgar Ramírez/Paz

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Bourne-ultimátum teljes film,néz A Bourne-ultimátum film online ingyen HD, Letöltés A Bourne-ultimátum teljes film 720p hd, A Bourne-ultimátum film online ingyen magyar szöveggel, watch A Bourne-ultimátum movie online full version, A Bourne-ultimátum full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély

Eszméletlen, több sebből vérző férfit ment ki a Földközi-tengerből a halászhajó legénysége. Miután magához tér, nem emlékszik semmire. Nem tudja kicsoda, és hogyan került a tengerbe. Az egyetlen támpont a mikrofilm, amit az orvos operált ki a lapockája alól. Miután a férfi felgyógyul, a mikrofilmen olvasható zürichi bank neve és a számlaszám nyomán elindul, hogy kiderítse, kicsoda valójában. Zürichben nevet kap az ismeretlen férfi, ő lenne Jason Bourne. Jason Bourne, akit feltűnése pillanatától kezdve meg akarnak ölni. Menekülés közben találkozik Marie-vel, a német lánnyal.

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

6.6

Végveszélyben

Végveszélyben

John Ryan titkosügynököt akarata ellenére főnöke ideiglenesen saját helyére előlépteti, ám hamarosan hálátlannak bizonyul politikai körökben. A kolumbiai drogkartellekre irányuló nyomozásai során bizonyos szálak egészen a Fehér Házig vezetnek. Az elnök egyik befolyásos barátja az összekötő kapocs. Ryan körül furcsa dolgok történnek, a főnöki szék egyáltalán nem életbiztosítás számára. Kolumbiába küldik, ahol merényletet kísérelnek meg ellene. Egy idő után összemosódik a barát és az ellenség fogalma.

CategoriesEgyéb