[HD-Filmek] A Király Nevében 3. – Az Utolsó Küldetés Teljes Film 【2013】Magyarul Online

Rating: 3.5
A király nevében 3. - Az utolsó küldetés

A király nevében 3. – Az utolsó küldetés

A király nevében 3. – Az utolsó küldetés Teljes Film Magyarul Hazen Kaine (Dominic Purcell), a Bulgáriában élő amerikai bérgyilkos új életet akar kezdeni. Visszavonulása előtt elvállal egy utolsó sima ügynek látszó megbízást. Az akció azonban teljesen másképp alakul,mint számította. Egy nyaklánc varázsos erejének köszönhetően a középkorba kerül, ahol a túlélésért meg kell küzdenie egy seregnyi harcossal és egy kegyetlen,tűzokádó sárkánnyal.

 • Kiadás: 2013-12-27
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:BG 2013-12-27
 • A film költségvetése:$3,500,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A király nevében 3. – Az utolsó küldetés
 • Műfaj: Akció Kaland Dráma Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A király nevében 3. – Az utolsó küldetés teljes film

Néz A király nevében 3. – Az utolsó küldetés Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A király nevében 3. – Az utolsó küldetés film

Directeur de film et équipage derrière A király nevében 3. – Az utolsó küldetés

 • Uwe Boll/Director
 • Joel Ross/Writer
 • Dan Clarke/Producer

A király nevében 3. – Az utolsó küldetés – Filmszínészek és színésznő

 • Dominic Purcell/Hazen Kaine
 • Ralitsa Paskaleva/Arabella
 • Bashar Rahal/Ulrich
 • Nikolai Sotirov/Tybalt
 • Marian Valev/Tervin / Ayavlo

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A király nevében 3. – Az utolsó küldetés teljes film,néz A király nevében 3. – Az utolsó küldetés film online ingyen HD, Letöltés A király nevében 3. – Az utolsó küldetés teljes film 720p hd, A király nevében 3. – Az utolsó küldetés film online ingyen magyar szöveggel, watch A király nevében 3. – Az utolsó küldetés movie online full version, A király nevében 3. – Az utolsó küldetés full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

A kaptár: Vendetta

A kaptár: Vendetta

Chris Redfield, a BSAA rangos tisztje Leon S. Kennedy és Prof. Rebecca Chambers segítségére szorul az Alexander Institute of Biotechnology-tól. Együtt meg kell állítaniuk egy mániákus őrültet, aki bosszúból halálos vírust akar elszabadítni New Yorkban..

5.2

Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D

Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D

Heather Mason (Adelaide Clemens) apja eltűnése után egy furcsa és ijesztő alternatív valóságban találja magát. A hely válaszokat tartogat gyermekkora óta kínzó rémálmaira.

4.2

Street Fighter - Harc a végsőkig

Street Fighter – Harc a végsőkig

Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket… Megkezdődik a végső leszámolás – hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

6.2

Rampage - Tombolás

Rampage – Tombolás

Davis Okoye születése óta George-dzsal, egy rendkívül intelligens gorillával foglalkozik. Egy genetikai kísérlet azonban az édes majomból dühöngő fenevadat hoz létre. Tovább ront a helyzeten, hogy más ragadozók is megváltoznak, s az újonnan létrehozott szörnyek Észak-Amerikában elszabadulnak. Céljuk elpusztítani mindent és mindenkit, aki az útjukba kerül. Miközben zajlik ez a tombolás és rombolás, Okoye egy genetikai mérnökkel összeállva keresi az ellenszert. Nem csupán az a célja, hogy megállítsa a globális katasztrófát, amit ezek a szörnyek jelentenek, hanem az is, hogy megmentse azt a most félelmetes lényt, mely egykor az ő George nevű barátja volt.

CategoriesEgyéb