[HD-Filmek] A Gyalogáldozat Teljes Film 【1966】Magyarul Online

Rating: 7.1
A gyalogáldozat

A gyalogáldozat

A gyalogáldozat Teljes Film Magyarul A betörő Harry Dean (Michael Cain) felkeresi az eurázsiai táncosnőt (Shirley MacLaine), hogy segítsen neki egy igen bonyolult tervben. Egy felbecsülhetetlen értékű ókori lelet elrablását tervezi, egy keleti iparmágnás igen biztonságosnak látszó palotájából. Ám az akció nem megy olyan simán, mint ahogy azt elképzelte.

 • Kiadás: 1966-12-16
 • Termelés: Universal Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1966-12-16
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A gyalogáldozat
 • Műfaj: Akció Vígjáték Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A gyalogáldozat teljes film

Néz A gyalogáldozat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A gyalogáldozat film

Directeur de film et équipage derrière A gyalogáldozat

 • Ronald Neame/Director
 • Sidney Carroll/Story
 • Jack Davies/Screenplay
 • Alvin Sargent/Screenplay
 • Léo L. Fuchs/Producer
 • Clifford Stine/Director of Photography

A gyalogáldozat – Filmszínészek és színésznő

 • Michael Caine/Harry Tristan Dean
 • Shirley MacLaine/Nicole Chang
 • Herbert Lom/Ahmad Shahbandar
 • John Abbott/Emile Fournier
 • Roger C. Carmel/Ram
 • Richard Angarola/Colonel Salim

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A gyalogáldozat teljes film,néz A gyalogáldozat film online ingyen HD, Letöltés A gyalogáldozat teljes film 720p hd, A gyalogáldozat film online ingyen magyar szöveggel, watch A gyalogáldozat movie online full version, A gyalogáldozat full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

Ártatlan bűnöző

Ártatlan bűnöző

Egy tolvaj, aki motorbiciklin száguld végig Dublin utcáin. Egy tolvaj, aki csak a gazdagoktól rabol. Egy tolvaj, akinek két felesége van és egy fészekalja gyereke. Egy tolvaj, akinél ravaszabbat és ügyesebbet még nem látott a világ. Egy tolvaj, akit mindenki üldöz, de még senkinek sem sikerült elkapnia. Ő Michael Lynch, az ártatlan bűnöző. De most úgy tűnik, fordul a kocka. Michael Lynch-nek kezd fejébe szállni a dicsőség. Már nem a pénzszerzés hajtja, hanem a rablás öröme. Már nem a legegyszerűbb megoldásokra törekszik, hanem a leglátványosabbakra. Üldözői pedig megérzik ezt. És olyan csapdát állítottak neki, amilyenre még ő sem számított.

5

Négybalkéz

Négybalkéz

Az egyik szegény, a másik dúsgazdag. Az egyik betör a másikhoz, de mégis őt rabolják ki: a gazdag tulajdonos elveszi szegény betörőtől a kabalagyűréjét, amely mindennél fontosabb a számára. Megkezdődik a harc a gyűrűért: mindkét félnek az a feltett szándéka, hogy megkeserítse a másik életét. De azért mindketten nagyon jól szórakoznak.

6

Az Angyal

Az Angyal

Számára nincs feltörhetetlen zár. Nem létezik megfejthetetlen kód. Kijátszani a legéberebb őrséget, behatolni a legvédettebb szentélyekbe és elillanni a legértékesebb zsákmánnyal – erről szól az élete. Ő a riasztók mágusa. A tolvajlás nagymestere. Az álcázás koronázatlan királya. Ezer arca van, de senki sem tudja, melyik az igazi. Agyafúrt, ravasz, hideg, cinikus, veszélyes, fondorlatos. Ő az Angyal. Hiába vannak a nyomában a hatóságok és a bűnözők, őt nem lehet elkapni. De most csapdába ejtette valami, ami elől nem menekülhet. A saját szíve. Simon Templar ezúttal Ivan Tretjak orosz milliárdos és önjelölt cárutód megbízásából egy mindennél értékesebb kincset lop el: egy kiapadhatatlan energiaforrás képletét. Ám az akcióval tudtán kívül halálos veszélybe sodorja a gyönyörű tudósnőt, Emma Russel-t. Az Angyalban régen kihunytnak hitt érzések lobbannak fel, és kétségbeesetten küzd, hogy megvédje Emmát, miközben próbálja megtalálni azt az énjét, melyet a legkevésbé ismer – az igazit.

5.6

Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér

Hudson Hawk – Egy mestertolvaj aranyat ér

Eddie Hawkins, a Hudson Hawk néven közismert tolvajkirály tízévi börtönbüntetése letöltése után úgy dönt, végleg szakít a múltjával. A multimilliomos Mayflower házaspár azonban igyekszik megakadályozni a tisztes visszavonulást, mert szükségük van egy profira, hogy megszerezzen számukra három páratlan műkincset. Hawk kénytelen elvállalni a megbízatást, mert megfenyegetik, hogy ha nemet mond, meggyilkolják a legjobb barátját. Elindul tehát kalandos útjára, miközben mit sem sejt arról, hogy a keresett kincsek nem pusztán művészettörténeti szempontból jelentősek. A helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy Hawk találkozik a misztikus szépségű Anna Baraglival, akinek egyszerűen nem tud ellenállni.

CategoriesEgyéb