[HD-Filmek] A Megtisztulás éjszakája: Választási év Teljes Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 6.3
A megtisztulás éjszakája: Választási év

A megtisztulás éjszakája: Választási év

A megtisztulás éjszakája: Választási év Teljes Film Magyarul Két éve annak, hogy Leo Barnes (Frank Grillo) nem állt bosszút az őt ért sérelmekért a Megtisztulás Éjszakájának alkalmával. Napjainkban Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) szenátor védelmét biztosítja. A nő az elnöki posztra pályázik, ehhez azonban túl kell élnie az éjszakát, melyen nincsenek korlátok. Amikor egy árulás következtében az éjszakát Washington utcáin kell tölteniük, mindkettejük élete komoly veszélybe kerül.

 • Kiadás: 2016-06-29
 • Termelés: Why Not Productions / Universal Pictures / Blumhouse Productions / Platinum Dunes /
 • Megjelenési dátum:FR 2016-06-29
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A megtisztulás éjszakája: Választási év
 • Műfaj: Akció Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A megtisztulás éjszakája: Választási év teljes film

Néz A megtisztulás éjszakája: Választási év Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A megtisztulás éjszakája: Választási év film

Directeur de film et équipage derrière A megtisztulás éjszakája: Választási év

 • James DeMonaco/Director
 • James DeMonaco/Writer
 • Michael Bay/Producer
 • Jason Blum/Producer
 • Andrew Form/Producer
 • Bradley Fuller/Producer

A megtisztulás éjszakája: Választási év – Filmszínészek és színésznő

 • Elizabeth Mitchell/Senator Charlie Roan
 • Frank Grillo/Leo Barnes
 • Mykelti Williamson/Joe Dixon
 • Edwin Hodge/Dante Bishop
 • Raymond J. Barry/Leader Caleb Warrens
 • Ethan Phillips/Chief Couper

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A megtisztulás éjszakája: Választási év teljes film,néz A megtisztulás éjszakája: Választási év film online ingyen HD, Letöltés A megtisztulás éjszakája: Választási év teljes film 720p hd, A megtisztulás éjszakája: Választási év film online ingyen magyar szöveggel, watch A megtisztulás éjszakája: Választási év movie online full version, A megtisztulás éjszakája: Választási év full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.5

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

7.4

Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049

Már 30 éve, hogy Rick Deckard, a szárnyas fejvadász eltűnt a színről. K ügynök felfedez egy régi titkot, ami a társadalmat totális káoszba taszíthatja. Az információ arra készteti a rendőrt, hogy felkeresse Deckardot, s együtt tegyenek valamit.

7.4

Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

CategoriesEgyéb