[HD-Filmek] A Szupercsapat Teljes Film 【2010】Magyarul Online

Rating: 6.3
A szupercsapat

A szupercsapat

A szupercsapat Teljes Film Magyarul Egy különleges egység négy tagját olyasmivel vádolják meg, amit nem követtek el. Azóta a csapat többé már nem engedelmeskedik a parancsoknak, megrendelésre dolgoznak, és egyszer talán tisztázzák a nevüket.Hannibal Smith ezredes (Liam Neeson) akkor van elemében, mikor a legkilátástalanabb a helyzet egy bevetés során, és a legagyafurtabb tervet kell kitalálnia a siker érdekében. Ő a főnök. Egyik embere, a karizmatikus Peck hadnagy (Bradley Cooper) a kivitelezésben profi, a másik Baracus őrmester (Quinton Jackson) – többek között – elkerülhetetlen a pofonok kiosztásában, a kicsit őrült Murdock százados (Sharlto Copley) pedig mindent elvezet, aminek szárnya van.A nyomukban a katonai rendőrség lerázhatatlan nyomozójával (Jessica Biel), a közelükben a CIA titokzatos ügynökével (Patrick Wilson) a csapat a túlélésért küzd. És közben még élvezik is.

 • Kiadás: 2010-06-10
 • Termelés: Phoenix Film Partners / Dune Entertainment / Stephen J. Cannell Productions / Top Cow Productions / Scott Free Productions / Big Screen Productions / Ingenious Film Partners / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:US 2010-06-10
 • A film költségvetése:$110,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A szupercsapat
 • Műfaj: Thriller Akció Kaland Vígjáték Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A szupercsapat teljes film

Néz A szupercsapat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A szupercsapat film

Directeur de film et équipage derrière A szupercsapat

 • Joe Carnahan/Director
 • Michael Brandt/Screenplay
 • Stephen J. Cannell/Characters
 • Derek Haas/Screenplay
 • Skip Woods/Screenplay
 • Stephen J. Cannell/Producer

A szupercsapat – Filmszínészek és színésznő

 • Liam Neeson/Col. John ‘Hannibal’ Smith
 • Bradley Cooper/Lt. Templeton ‘Faceman’ Peck
 • Sharlto Copley/Capt. ‘Howling Mad’ Murdock
 • Quinton Jackson/Sgt. Bosco ‘B.A.’ Baracus
 • Patrick Wilson/Lynch
 • Jessica Biel/Capt. Charisa Sosa

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A szupercsapat teljes film,néz A szupercsapat film online ingyen HD, Letöltés A szupercsapat teljes film 720p hd, A szupercsapat film online ingyen magyar szöveggel, watch A szupercsapat movie online full version, A szupercsapat full movie download

Hasonló kategóriában

6.6

Rókavadászat

Rókavadászat

Egy feltörekvő riporter (Jesse Eisenberg), egy tapasztalt operatőr (Terrence Howard) és egy hitelét vesztett újságíró (Richard Gere) sötét és veszélyes küldetésbe kezd, amikor fel akarják kutatni Bosznia első számú körözött háborús bűnösét, a “Rókát”. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor egy ENSZ-megfigyelő összetéveszti őket a CIA fejvadász különítményével. Az életük riportja lesz – de vajon túlélik-e?

8.1

Ryan közlegény megmentése

Ryan közlegény megmentése

1944.06.06. a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?

7.5

Véres gyémánt

Véres gyémánt

Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát. A két ember sorsa végzetesen összefonódik az életveszélyes vállalkozás során.

6.4

Kiképzőtábor

Kiképzőtábor

Nathan West őrnagy az Egyesült Államok különleges osztagának egyik elit egységét vezeti. Az őrnagy módszerei hatékonyak, de agresszív viselkedése és heves vérmérséklete miatt katonái nem szívesen szolgálnak alatta. Egy látszólag rutin-bevetés során Panamában, egy hurrikán sodor végig a táboron, ahol West éppen az embereivel állomásozik. A vihar elvonultával az őrnagy négy emberét holtan találják, West pedig nyom nélkül eltűnik. Két túlélő katona maradt csupán, de mindketten más történetet adnak elő a nyomozásra kirendelt ex-kommandósnak, aki egykor szintén West alatt szolgált és aki időközben elsőrangú kihallgató-tiszt lett.

CategoriesEgyéb