[HD-Filmek] Vitathatatlan 4. Teljes Film 【2016】Magyarul Online

Rating: 6.1
Vitathatatlan 4.

Vitathatatlan 4.

Vitathatatlan 4. Teljes Film Magyarul Yuri Boyka elindul egy európai harcművész-versenyen. Amikor a kvalifikáció során a ringben megöli ellenfelét, Viktora Gregovát, vívódni kezd lelkiismeretével és megkérdőjelezi, hogy van-e értelme az egész sportnak. Amikor pedig rájön, hogy Viktora feleségét, Almát milyen bajban van, ugyanis a volt férjének elszámolatlan ügye volt a helyi maffiával, Boyka nem habozik, hogy segítsen neki. Az ügy megoldása azonban még a világ legjobb harcosának is leküzdhetetlen kihívást jelent.

 • Kiadás: 2016-08-01
 • Termelés: Nu Boyana Viburno /
 • Megjelenési dátum:BG 2016-08-01
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Vitathatatlan 4.
 • Műfaj: Thriller Akció Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Vitathatatlan 4. teljes film

Néz Vitathatatlan 4. Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Vitathatatlan 4. film

Directeur de film et équipage derrière Vitathatatlan 4.

 • Tony Mosher/Writer
 • David N. White/Writer
 • Todor Chapkanov/Director
 • Boaz Davidson/Story
 • Christa Campbell/Executive Producer
 • Boaz Davidson/Producer

Vitathatatlan 4. – Filmszínészek és színésznő

 • Scott Adkins/Yuri Boyka
 • Teodora Duhovnikova/Alma
 • Alon Aboutboul/Zourab
 • Julian Vergov/Slava
 • Martyn Ford/Koshmar
 • Brahim Achabbakhe/Igor Kazmir

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Vitathatatlan 4. teljes film,néz Vitathatatlan 4. film online ingyen HD, Letöltés Vitathatatlan 4. teljes film 720p hd, Vitathatatlan 4. film online ingyen magyar szöveggel, watch Vitathatatlan 4. movie online full version, Vitathatatlan 4. full movie download

Hasonló kategóriában

8.3

Amerikai história X

Amerikai história X

“Az én Mein Kampfom” – ezzel a dolgozattal sokkolja tanárait Danny Vinyard, aki egyébként kiváló tanuló. Talán ez az iromány adta a végső lökést, hogy bálványozott bátya, Derek, aki apjuk meggyilkolása óta csak a gyűlölet filozófiája és gyakorlata szerint él, egy hihetetlenül kegyetlen faji gyilkosságot kövessen el, amely “példaértékű” lesz a neonácik, skinhead bandák és a hatóságok előtt is. A rácsok mögött Derek fokozatosan ráébred az erőszak kétarcúságára. Felismeri az örök igazságot: a gyűlölet mindig visszaszáll arra, akitől ered.Három év múlva a bajba jutott fiú visszatérésére vár környezete: a skinheadek hős vezérüket, anyja családfőnek számító gyermekét, Danny szeretett testvérét akarja visszakapni.Még magán hordva a “börtönszagot”, Dereknek nem sok ideje marad, hogy élvezze a szabadságot, múltjától szégyenkezve és iszonyodva versenyt fut az idővel, hogy megmentse öccsét és az egyre inkább az erőszak kietlen világába sodródó családját… (port.hu)

7.3

Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi

Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. A bandája csupa különleges emberekből áll. Mindannyian profik, akik tudják: a tét 150 millió dollár. Azt, hogy a három kaszinónak ugyanaz a tulajdonosa és Ocean egykori feleségével jár mostanában, azt egyikük sem sejti.

8.6

A remény rabjai

A remény rabjai

1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt – noha makacsul hangoztatja ártatlanságát – kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg. A bankéletben szerzett tapasztalatai segítségével elnyeri az őrök kegyét és azzal, hogy elvállalja egyik rabtársa illegális akcióiból származó bevételeinek könyvelését, kivívja “társai” elismerését is. Cserébe viszont lehetőséget kap a börtön könyvtár fejlesztésére, ezzel némi emberi méltóságot csempészve a keserű körülmények között élő rabok mindennapjaiba.

7.2

Bolond, bolond világ

Bolond, bolond világ

Az “Ehető hínár” – társaság elnöke, felesége és rettentő anyósa egy kocsiban; egy fogorvos és felesége a másikban; egy bútorszállító a kamionjában, s egy forgatókönyvíró-pár a negyedikben. E társaság egy balesetnél találkozik, így a véletlen hozza úgy, hogy jelen vannak Mosolygós Grogan utolsó szavainál… A börtönviselt Grogan 15 évvel ezelőtt elásott 350 ezer dollárt egy kaliforniai parkban. Grogan részleteket árul el a rejtekhelyről, melyet innentől fogva nemcsak a fent említett tucatnyi jelentkező, hanem még néhány kereskedő, playboy és taxis és a rendőrségen dolgozó Culpeper is keres… Ezek a különben normális emberek, most mint a bolondok száguldoznak Kalifornián át, hogy megtalálják szerencséjüket.

CategoriesEgyéb