[HD-Filmek] Fate/stay Night: Heaven’s Feel II. Lost Butterfly Teljes Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 2.6
Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly

Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly

Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-01-12
 • Termelés: TYPE-MOON / ufotable /
 • Megjelenési dátum:JP 2019-01-12
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly
 • Műfaj: Animációs Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly teljes film

Néz Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly film

Directeur de film et équipage derrière Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly

 • Tomonori Sudou/Director
 • Kinoko Nasu/Original Story
 • Takashi Takeuchi/Character Designer

Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly – Filmszínészek és színésznő

 • Noriaki Sugiyama/Shirou Emiya
 • Noriko Shitaya/Sakura Matou
 • Ayako Kawasumi/Saber
 • Kana Ueda/Rin Tohsaka
 • Junichi Suwabe/Archer
 • Jouji Nakata/Kirei Kotomine

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly teljes film,néz Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly film online ingyen HD, Letöltés Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly teljes film 720p hd, Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly film online ingyen magyar szöveggel, watch Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly movie online full version, Fate/stay night: Heaven’s Feel II. lost butterfly full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

6.2

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

CategoriesEgyéb