[HD-Filmek] Hotel Transylvania 3. – Szörnyen Rémes Vakáció Teljes Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.8
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció Teljes Film Magyarul Mavis meglepi Drakulát egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak. A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal, Erickával. Mavin mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa édesapját Erickától. Ekkor még senki sem sejti, hogy a lány Abraham Van Helsingnek, Dracula ősellenségének leszármazottja.

 • Kiadás: 2018-06-28
 • Termelés: Sony Pictures Animation /
 • Megjelenési dátum:US 2018-06-28
 • A film költségvetése:$80,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció
 • Műfaj: Családi Fantasy Vígjáték Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film

Néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film

Directeur de film et équipage derrière Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

 • Genndy Tartakovsky/Director
 • Michael McCullers/Writer
 • Genndy Tartakovsky/Writer
 • Todd Durham/Creator
 • Michelle Murdocca/Producer
 • Adam Sandler/Executive Producer

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció – Filmszínészek és színésznő

 • Adam Sandler/Count Dracula (voice)
 • Andy Samberg/Jonathan “Johnny” Loughran (voice)
 • Selena Gomez/Mavis (voice)
 • Kevin James/Frankenstein (voice)
 • David Spade/Griffin, the Invisible Man (voice)
 • Steve Buscemi/Wayne (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film,néz Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film online ingyen HD, Letöltés Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció teljes film 720p hd, Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció film online ingyen magyar szöveggel, watch Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció movie online full version, Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció full movie download

Hasonló kategóriában

6.2

Az ismeretlen Drakula

Az ismeretlen Drakula

Bram Stoker klasszikus történetének legújabb feldolgozásában a havasalföldi fejedelem, III. Karóbahúzó Vlad történetét ismerhetjük meg. Az uralkodó nem a saját érdekeit tartja szem előtt, a legfontosabb az számára, hogy megmentse a birodalmat és ezzel együtt a családját is. Ehhez pedig kénytelen alkut kötni a gonosszal, egy olyan „szerződést” amelynek következtében ő maga is pokoli szörnyeteggé válik és így vonul be a történelembe.

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

6.7

Underworld

Underworld

Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve – az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok. Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben. A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő “földi” orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpírlány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt. Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpírlány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára.

6

Alkonyat: Napfogyatkozás

Alkonyat: Napfogyatkozás

Újra együtt a különös szerelmespár, a vámpír Edward és halandó kedvese, Bella. Úgy tűnik, minden olyan, mint régen, mielőtt a fiú és családja elhagyta volna Forks városát. Ám kiderül, hogy Bella legjobb barátja, Jacob egy vérfarkas, a vérfarkasok és a vámpírok pedig ősidők óta háborúban állnak egymással. A lány hiába próbálja kibékíteni őket, az Edward iránt érzett szerelme és a Jacobhoz fűződő barátsága képtelen helyzet elé állítja. Eközben a közeli Seattle-ben borzalmas dolgok történnek, amihez minden jel szerint Bellának is köze van.

CategoriesEgyéb