[HD-Filmek] Keresztül-kasul Teljes Film 【1966】Magyarul Online

Rating: 6.3
Keresztül-kasul

Keresztül-kasul

Keresztül-kasul Teljes Film Magyarul Eddie Chapman (Christopher Plummer) a hírhedt Gelignit banda fejeként a széfrobbantás királya Londonban. A sors iróniája, hogy a Jersey-szigeten nyaralva jut rendőrkézre. Azonban nem sokáig ül börtönben, kitör a II. világháború, és ő alkut ajánl a szigetre bevonuló náciknak. A német titkosszolgálat leghatékonyabb részlegének feje, Von Grunen ezredes (Yul Brynner) próbák sorának veti alá a brit mesterbűnözőt, hogy kiderítse, Eddie alkalmas-e a rá váró különleges küldetésre. Hősünknek nincs könnyű dolga, hiszen minden lépését figyeli a buldog természetű Steinhager ezredes (Gert Fröbe) és a szépséges Helga Lindström bárónő (Romy Schneider). Így aztán joggal merül fel a kérdés: a németek végeznek előbb a botcsinálta ügynökkel vagy az angolok?

 • Kiadás: 1966-12-09
 • Termelés:
 • Megjelenési dátum:FR 1966-12-09
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Keresztül-kasul
 • Műfaj: Akció Kaland Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Keresztül-kasul teljes film

Néz Keresztül-kasul Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Keresztül-kasul film

Directeur de film et équipage derrière Keresztül-kasul

 • Terence Young/Director
 • Frank Owen/Novel
 • René Hardy/Screenplay
 • Jacques Bertrand/Producer
 • Georges Garvarentz/Original Music Composer
 • Henri Alekan/Director of Photography

Keresztül-kasul – Filmszínészek és színésznő

 • Christopher Plummer/Freddie Chapman
 • Gert Fröbe/Colonel Steinhager
 • Claudine Auger/Paulette
 • Romy Schneider/The Countess
 • Trevor Howard/Freddie Young
 • Yul Brynner/Baron von Grunen

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Keresztül-kasul teljes film,néz Keresztül-kasul film online ingyen HD, Letöltés Keresztül-kasul teljes film 720p hd, Keresztül-kasul film online ingyen magyar szöveggel, watch Keresztül-kasul movie online full version, Keresztül-kasul full movie download

Hasonló kategóriában

7

007 - Dr. No

007 – Dr. No

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

6.7

007 - Tűzgolyó

007 – Tűzgolyó

Az alvilági szuperbűnözőket tömörítő szervezet, a S.P.E.C.T.R.E. ismét egy világbékét fenyegető ördögi tervet eszelt ki. Elrabolják a NATO egyik atomrakétákkal felszerelt gépét és a bombákat az óceán mélyén rejtik el. Azzal fenyegetőznek, hogy felrobbantják őket, ha nem kapnak a nagyhatalmaktól százmillió font váltságdíjat. A nagyszabású terv ötlete a gátlástalan Emilio Largo fejéből pattant ki. Largo titkos főhadiszállása valahol a Bahamákon található – onnan irányítja az akciót. A 007-es ügynöknek nincs könnyű dolga: nem csak a szárazföldön és a levegőben, de ezúttal a tenger mélyén is meg kell küzdenie a S.P.E.C.T.R.E. gyilkos zsoldosaival és a cápákkal. Largo ugyanis előszeretettel eteti kedvenc háziállatait ellenségeivel.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

CategoriesEgyéb