[HD-Filmek] A Meztelen Juliet Teljes Film 【2018】Magyarul Online

Rating: 6.4
A meztelen Juliet

A meztelen Juliet

A meztelen Juliet Teljes Film Magyarul Annie és Duncan 15 éve együtt élnek egy tengerparti kisvárosban. Gyerekük nincs és Duncan életének legfőbb értelmét egy Tucker Crowe nevű rockzenész iránti fanatizmusa jelenti. Crowe, az egykoron sikeres zenész, 20 évvel ezelőtt hirtelen eltűnt.

 • Kiadás: 2018-08-16
 • Termelés: Bona Fide / Apatow Productions / Los Angeles Media Fund (LAMF) /
 • Megjelenési dátum:GB 2018-08-16
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A meztelen Juliet
 • Műfaj: Vígjáték Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A meztelen Juliet teljes film

Néz A meztelen Juliet Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A meztelen Juliet film

Directeur de film et équipage derrière A meztelen Juliet

 • Jesse Peretz/Director
 • Tamara Jenkins/Screenplay
 • Jim Taylor/Screenplay
 • Nick Hornby/Novel
 • Evgenia Peretz/Screenplay
 • Albert Berger/Producer

A meztelen Juliet – Filmszínészek és színésznő

 • Rose Byrne/Annie Platt
 • Ethan Hawke/Tucker Crowe
 • Chris O’Dowd/Duncan Thomson
 • Azhy Robertson/Jackson
 • Lily Brazier/Ros Platt
 • Megan Dodds/Carrie

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A meztelen Juliet teljes film,néz A meztelen Juliet film online ingyen HD, Letöltés A meztelen Juliet teljes film 720p hd, A meztelen Juliet film online ingyen magyar szöveggel, watch A meztelen Juliet movie online full version, A meztelen Juliet full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Rocksuli

Rocksuli

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt. Így történik, hogy Dewey helyettesítő tanári állást vállal Ned helyett az iskolában. Mielőtt szétunná az agyát, rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni.

7.5

Majdnem híres

Majdnem híres

A hetvenes években néha még valóra váltak a lehetetlen álmok… Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztő sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást. Ő tehát egy időre eltűnik édesanyja féltő szeme elől, és fejest ugrik a nagybetűs életbe. Ettől kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellől elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul. Meg nagyon élvezi az egészet. Meg nagyon szerelmes lesz az egyik lányba, a szólógitáros barátnőjébe.A turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztői pedig leleplezik az újságírót: rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal. A cikk végül mégis megjelenik, a rock-nagycirkusz pedig megy tovább. (port.hu)

7.7

The Blues Brothers - A blues testvérek

The Blues Brothers – A blues testvérek

Jake és Elwood Blues a két fehér csirkefogó él-hal a blues zenéért. A fekete öltönyös, fekete kalapos, sötét napszemüveges duó életében eljött a pillanat, hogy minden bűnük megbocsátást nyerjen. Megtudják, hogy le akarják bontani az árvaházat, ahol ők is nevelkedtek. Mary nővér hiába fohászkodik Istenhez, itt már csak egy köteg dollár segíthet. A Blues-fivérek elhatározzák, hogy összetrombitálják a régi bandájukat. Azután néhány fellépéssel elég pénzt szereznek ahhoz, hogy segíteni tudjanak a nővérnek. A dolgok azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogy kellene.

5.6

Alvin és a mókusok

Alvin és a mókusok

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok – a fával együtt – hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

CategoriesEgyéb