[HD-Filmek] Csillagközi Invázió: Mars Invázió Teljes Film 【2017】Magyarul Online

Rating: 5.7
Csillagközi invázió: Mars invázió

Csillagközi invázió: Mars invázió

Csillagközi invázió: Mars invázió Teljes Film Magyarul A távoli jövőben játszódó történetben az érettségizett ifjak legbiztosabb pályája a katonaság, az állam tökéletes szolgálata. Johnny Rico is ezt a hivatást választja. Nem annyira hazafias érzelmek vezérlik, mint inkább egyfajta édes rivalizálás barátnője kegyeiért, aki viszont csillagközi pilótának állt. Éppen nagyszabású háború dúl: a Klendathu bolygóról származó félelmetes rovarok ellen nehéz hatékonyan harcolni. Johnnynak elég alkalma akad, hogy bajtársainak, feletteseinek és szerelmének bebizonyítsa helytállását.

 • Kiadás: 2017-08-21
 • Termelés: Lucent Pictures Entertainment / Sola Digital Arts / Sony Pictures /
 • Megjelenési dátum:JP 2017-08-21
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Csillagközi invázió: Mars invázió
 • Műfaj: Akció Animációs Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Csillagközi invázió: Mars invázió teljes film

Néz Csillagközi invázió: Mars invázió Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Csillagközi invázió: Mars invázió film

Directeur de film et équipage derrière Csillagközi invázió: Mars invázió

 • Masaru Matsumoto/Co-Director
 • Shinji Aramaki/Director
 • Edward Neumeier/Writer
 • Tetsuya Takahashi/Music

Csillagközi invázió: Mars invázió – Filmszínészek és színésznő

 • Casper Van Dien/Johnny Rico (voice)
 • Dina Meyer/Dizzy Flores (voice)
 • DeRay Davis/One-Oh-One (voice)
 • Justin Doran/Carl Jenkins
 • Luci Christian/Carmen Ibanez
 • Emily Neves/Sky Marshal Amy Snapp

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Csillagközi invázió: Mars invázió teljes film,néz Csillagközi invázió: Mars invázió film online ingyen HD, Letöltés Csillagközi invázió: Mars invázió teljes film 720p hd, Csillagközi invázió: Mars invázió film online ingyen magyar szöveggel, watch Csillagközi invázió: Mars invázió movie online full version, Csillagközi invázió: Mars invázió full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Dragon Ball Z Mozifilm 12 - A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Dragon Ball Z Mozifilm 12 – A Fúzió újjászületése!! Goku és Vegeta

Egy onit, aki a lélek-tisztító gépre ügyel megszáll egy gonosz szellem és az alvilág behódol az akaratának. Így az egész Földön felbukkannak az újra életre kelt, rég halott bűnözők! Goku és Vegeta megpróbálják megállítani Janembát, míg a családjuk a Földön próbál úrrá lenni a káoszon. És mi az egyetlen esélyük? A Fúzió!

7.2

Dragon Ball Z Mozifilm 8 - Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Dragon Ball Z Mozifilm 8 – Pusztítás!! Egy szoros – intenzív – Szuper-vad csata

Vegeta, az Új Vegeta bolygóra utazik, hogy megkeresse a Legendás Szuper Saiya-jint, aki bolygókat pusztít. Goku szintén a Legendás Szuper Saiya-jint üldözve a bolygóra teleportál, ami őrjöngésbe taszítja Brolyt. Gokunak muszáj legyőznie a Legendás Szuper Saiya-jint, hogy megmenthesse az Univerzumot!

6.5

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Dragon Ball Z 10: Broly második eljövetele

Valami oknál fogva Broly, a legendás Szuper csillagharcos megmenekült Goku támadásától, és bosszút forral ellene. Ám ez nehéz lesz, mert a sebei még nem gyógyultak be, és épp egy űrhajóban van, ami a Földbe csapódott és befagyott a hegyekbe ….. Gotenék keresik a kristálygömböket, hogy kívánhassanak a sárkánytól, Videl is velük tart. Utuk során találnak egy falut, ahol épp áldozatot akarnak bemutatni a hegy istenének, hogy a szörny ne támadja meg őket. Brolynak sikerül kiszabadulnia a hegy fogságából a Goku elleni gyűlölet segítségével, és már a sebei is be vannak gyógyulva. Videllel találkozik szembe először, akit elég könnyen lever. Majd segítségére siet Goten és Trunks is, de nekik sincs sok esélyük. Már mind a ketten szinte teljesen ki lettek ütve, mikor megjelenik Gohan, és segít nekik. Neki már több esélye van a szörny ellen, de ő se bír el vele. Kiderül, hogy a szörny, akiről a falusiak beszéltek, az Broly volt, és most, hogy kiszabadult, szerintük mindennek vége.

6.2

Dragon Ball Z Mozifilm 1 - Megmentelek, Gohan!

Dragon Ball Z Mozifilm 1 – Megmentelek, Gohan!

Garlic Junior elrabolta Gohant, akinél a négycsillagos Sárkánygömb volt. Majd miután összegyűjtötte a hét Sárkánygömböt, halhatatlanságot kívánt magának. Garlic Junior a korábbi elutasítás ellenére megpróbálja elérni a Kami (Isten) címet. Gokunak és Piccolónak újra egyesíteniük kell erejüket, hogy megmenthessék a Földet, Kami-samát és Gohant!

CategoriesEgyéb