[HD-Filmek] R.I.P.D. – Szellemzsaruk Teljes Film 【2013】Magyarul Online

Rating: 5.6
R.I.P.D. - Szellemzsaruk

R.I.P.D. – Szellemzsaruk

R.I.P.D. – Szellemzsaruk Teljes Film Magyarul Roy (Jeff Bridges) és Nick (Ryan Reynold) két élőhalott zsaru, akiket a túlvilági Nyugodj Békében Osztag, azaz a R.I.P.D. küldött, hogy megvédjék világunkat azon pusztító lények egyre szaporodó hadától, akik nem hajlandók békében távozni az árnyékvilágba.

 • Kiadás: 2013-07-18
 • Termelés: Universal Pictures / Dark Horse Entertainment / Original Film /
 • Megjelenési dátum:US 2013-07-18
 • A film költségvetése:$130,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/R.I.P.D. – Szellemzsaruk
 • Műfaj: Fantasy Akció Vígjáték Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz R.I.P.D. – Szellemzsaruk teljes film

Néz R.I.P.D. – Szellemzsaruk Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek R.I.P.D. – Szellemzsaruk film

Directeur de film et équipage derrière R.I.P.D. – Szellemzsaruk

 • Robert Schwentke/Director
 • Phil Hay/Screenplay
 • Peter M. Lenkov/Novel
 • Matt Manfredi/Screenplay
 • David Dobkin/Story
 • Phil Hay/Story

R.I.P.D. – Szellemzsaruk – Filmszínészek és színésznő

 • Jeff Bridges/Roy Pulsipher
 • Ryan Reynolds/Nick Walker
 • Kevin Bacon/Bobby Hayes
 • Stephanie Szostak/Julia
 • Mary-Louise Parker/Proctor
 • Marisa Miller/Roy’s Avatar

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:R.I.P.D. – Szellemzsaruk teljes film,néz R.I.P.D. – Szellemzsaruk film online ingyen HD, Letöltés R.I.P.D. – Szellemzsaruk teljes film 720p hd, R.I.P.D. – Szellemzsaruk film online ingyen magyar szöveggel, watch R.I.P.D. – Szellemzsaruk movie online full version, R.I.P.D. – Szellemzsaruk full movie download

Hasonló kategóriában

6.7

Az olasz meló

Az olasz meló

Charlie Crocker agya a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. A megvalósítás sikere viszont már emberein múlik. Egyszer számított csak rosszul: amikor Velencében egyik embere lelépett az egész szajréval. Egy évvel később Los Angelesben bukkan a rabolt arany nyomára. Úgy akarja visszarabolni jogos jussát és kereket oldani, hogy közben a város történetének legnagyobb forgalmi dugóját produkálja. Új bandáját egy számítógépes zseni, egy veterán páncélszekrény szakértő és egy pirotechnikus alkotja, akikhez csatlakoznak a bennfentesek és egy csinos hölgy, Stella, akinek kötélből vannak az idegei. Indulhat a bosszú.Az elmés megoldásokkal teli izgalmas film a krimi műfaj egyik 1969-es klasszikusának újraforgatott változata, Michael Caine nélkül.

6.4

Jack Reacher

Jack Reacher

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: “Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

8

Fogságban

Fogságban

Keller Dover minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest, de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie. Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe.

7.9

Holtodiglan

Holtodiglan

Házasság? Halálos lehet.Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet.Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.

CategoriesEgyéb