[HD-Filmek] Star Trek: Sötétségben Teljes Film 【2013】Magyarul Online

Rating: 7.4
Star Trek: Sötétségben

Star Trek: Sötétségben

Star Trek: Sötétségben Teljes Film Magyarul Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

 • Kiadás: 2013-05-05
 • Termelés: Bad Robot / Paramount / Kurtzman/Orci / Skydance Media /
 • Megjelenési dátum:US 2013-05-05
 • A film költségvetése:$190,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Star Trek: Sötétségben
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Star Trek: Sötétségben teljes film

Néz Star Trek: Sötétségben Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Star Trek: Sötétségben film

Directeur de film et équipage derrière Star Trek: Sötétségben

 • J.J. Abrams/Producer
 • Bryan Burk/Producer
 • Alex Kurtzman/Screenplay
 • Damon Lindelof/Screenplay
 • Roberto Orci/Screenplay
 • J.J. Abrams/Director

Star Trek: Sötétségben – Filmszínészek és színésznő

 • Chris Pine/James T. Kirk
 • Zachary Quinto/Spock
 • Zoe Saldana/Nyota Uhura
 • Karl Urban/Dr. Leonard ‘Bones’ McCoy
 • Simon Pegg/Montgomery ‘Scotty’ Scott
 • John Cho/Hikaru Sulu

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Star Trek: Sötétségben teljes film,néz Star Trek: Sötétségben film online ingyen HD, Letöltés Star Trek: Sötétségben teljes film 720p hd, Star Trek: Sötétségben film online ingyen magyar szöveggel, watch Star Trek: Sötétségben movie online full version, Star Trek: Sötétségben full movie download

Hasonló kategóriában

7.4

Star Trek

Star Trek

Tökéletes ellentéte egymásnak Kirk és Spock. A bajkeverő iowai farmerfiú és a félig ember, félig vulkáni Spock az akadémián találkozik. A köztük lévő feszültség tovább növekszik, amikor beválogatják őket a Pike kapitány vezetésével első útjára készülő Enterprise csillaghajó legénységébe. A csillagflotta kadétjaként olyan veszélyes ellenséggel kell szembenézniük, amely a bolygók népeit egyesítő szövetséget, a Föderációt fenyegeti. A galaxis sorsa a két ifjú titán kezében van. Ha meg akarják akadályoznia a pusztulást, az ellentéteket félretéve össze kell fogniuk egymással.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

7.4

Avatar

Avatar

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

CategoriesEgyéb