[HD-Filmek] NXT UK TakeOver: Blackpool Teljes Film 【2019】Magyarul Online

Rating: 0
NXT UK TakeOver: Blackpool

NXT UK TakeOver: Blackpool

NXT UK TakeOver: Blackpool Teljes Film Magyarul

 • Kiadás: 2019-01-12
 • Termelés: World Wrestling Entertainment (WWE) /
 • Megjelenési dátum:GB 2019-01-12
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/NXT UK TakeOver: Blackpool
 • Műfaj: Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz NXT UK TakeOver: Blackpool teljes film

Néz NXT UK TakeOver: Blackpool Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek NXT UK TakeOver: Blackpool film

Directeur de film et équipage derrière NXT UK TakeOver: Blackpool


  NXT UK TakeOver: Blackpool – Filmszínészek és színésznő

  • Peter Thomas England/Pete Dunne
  • Joseph Coffey/Joe Coffey
  • Toni Rossall/Toni Storm
  • Demi Bennett/Rhea Ripley
  • David Minton/Dave Mastiff
  • Eddie Dennis/

  A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:NXT UK TakeOver: Blackpool teljes film,néz NXT UK TakeOver: Blackpool film online ingyen HD, Letöltés NXT UK TakeOver: Blackpool teljes film 720p hd, NXT UK TakeOver: Blackpool film online ingyen magyar szöveggel, watch NXT UK TakeOver: Blackpool movie online full version, NXT UK TakeOver: Blackpool full movie download

  Hasonló kategóriában

  7.4

  A pankrátor

  A pankrátor

  Randy Robinson, “a Kos” (Mickey Rourke), a nyolcvanas évek végén a pankráció ünnepelt királya volt. Most, 20 évvel később és öregebben épp hogy a kenyérre valót össze tudja verekedni magának New Jersey-i középsulik tornatermében és művházakban. Mivel képtelen bármiféle emberi kapcsolat fenntartására, a lányával is már régen eltávolodtak egymástól, csak a pankráció nyújtotta eksztázis, és a rajongók szeretete tartja életben. Egy szívroham azonban kiüti őt a ringből, és addig megszokott életéből, amit Randy-nek kénytelen-kelletlen át kell értékelnie. Újra felveszi hát a kapcsolatot lányával, sőt, egy szintén új életet kezdő táncosnő (Marisa Tomei) személyében még a szerelem is rátalál. Mindez azonban még csak ringbe sem szállhat a pankráció csábításával, aminek Randy nem tud és nem is akar ellenállni.

  5

  DOA: Élve vagy halva

  DOA: Élve vagy halva

  A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

  6.6

  Foxcatcher

  Foxcatcher

  A leghihetetlenebb történeteket a valóság írja. A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért – egy birkózócsapatot is támogatott. A közte és két olimpiai birkózó testvér (Mark Ruffalo, Channing Tatum) közti különös viszony alakulásáról szól ez a film, mely sok meglepő kanyart vesz, míg eljut a tragikus fordulatig: egy gyilkosságig. De a történetnek még akkor sincs vége.

  7.2

  Ember a Holdon

  Ember a Holdon

  Milos Forman filmje Andy Kaufman amerikai komikus életét mutatja be Great Neck-ben (Long Island) töltött gyermekkorától – amikor “láthatatlan” közönség előtt lépett fel -, egészen a tüdőrák egy ritka fajtája okozta haláláig. A film második része Kaufman pályafutásának kudarcairól szól, arról az időszakról, amikor kissé túl messzire merészkedett. A pankrációhoz való kötődése – amely az évtized egyik legnagyobb szórakoztatóipari svindlije volt – még azokat is elfordította tőle, aki a legtovább kitartottak az előadó mellett.

  CategoriesEgyéb