[HD-Filmek] A Titánok Haragja Teljes Film 【2012】Magyarul Online

Rating: 5.6
A titánok haragja

A titánok haragja

A titánok haragja Teljes Film Magyarul 10 éve béke van. Zeusz félisten fia, Perszeusz már nem az istenekkel hadakozik, egyszerű halász lett, és a fiát neveli. De az Olümposzon sosem tartós a nyugalom. A titánok ismét megpróbálnak az istenek fölé kerekedni, és a halhatatlanok már nem elég erősek ahhoz, hogy ellenállhassanak. A lázadást Kronosz vezeti, akit egykor a saját három fia (Zeusz, Hadész és Poszeidón) vetett a Tartarosz mélyére. Amikor híre jön, hogy az engedetlen titán már az istenek között is talált szövetségest, ugyanis Hadész és Árész az ő oldalára állt, Perszeusz kénytelen emlékezni rá, hogy az ő igazi hivatása a harc. Éppen akkor veti bele magát a csatába, amikor úgy tűnik, minden elveszett, és Zeusz a titánok foglya lesz.

 • Kiadás: 2012-03-27
 • Termelés: Thunder Road Pictures / Legendary Entertainment / Cott Productions / Furia de Titanes II, A.I.E. / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:ES 2012-03-27
 • A film költségvetése:$150,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A titánok haragja
 • Műfaj: Fantasy Kaland Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A titánok haragja teljes film

Néz A titánok haragja Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A titánok haragja film

Directeur de film et équipage derrière A titánok haragja

 • Jonathan Liebesman/Director
 • David Leslie Johnson-McGoldrick/Screenplay
 • Dan Mazeau/Screenplay
 • Basil Iwanyk/Producer
 • Polly Johnsen/Producer
 • Kevin De La Noy/Executive Producer

A titánok haragja – Filmszínészek és színésznő

 • Sam Worthington/Perseus
 • Liam Neeson/Zeus
 • Ralph Fiennes/Hades
 • Edgar Ramírez/Ares
 • Toby Kebbell/Argenor
 • Rosamund Pike/Andromeda

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A titánok haragja teljes film,néz A titánok haragja film online ingyen HD, Letöltés A titánok haragja teljes film 720p hd, A titánok haragja film online ingyen magyar szöveggel, watch A titánok haragja movie online full version, A titánok haragja full movie download

Hasonló kategóriában

5.7

A titánok harca

A titánok harca

A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot.Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétől, Hádésztől (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, így vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielőtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat.Veszedelmes útjuk során Perszeusz és bátor katonái tiltott világokon verekszik keresztül magukat, olyan tájakra jutnak el, ahova ember még nem tette be a lábát, ahol démonokkal és ismeretlen fenevadakkal veszik fel a harcot. Perszeusz egyetlen esélye a túlélésre, ha elfogadja a benne rejlő isteni hatalmat, és képes sorsa fölé emelkedni, rátalálva saját végzetére.

6.7

Titánok harca

Titánok harca

A Gladiátor, a Herkules és más hasonló látványosságokat kínáló, az ókor mitológiai meséit feldolgozó szuperprodukciók sorába tartozó film a műfaj egyik ritkán vetített gyöngyszeme. Perszeuszt, az ifjú harcost aki egyben a hatalmas Zeusz isten halandó fia anyjával együtt bezárják egy koporsóba és a tengerbe vetik. Zeusz tudja, hogy az asszony magára haragította az isteneket, de ő megkegyelmez neki és gondoskodik róla, hogy a koporsót egy szigeten vesse partra a víz. A gyönyörűséges vidéken férfivá serdült Perszeusz útnak indul, hogy megküzdjön a szépséges Androméda szerelméért. Kalandos útja során meg kell vívnia a halált okádó szörnyetegek sorával, de a halhatatlan isteneket is térdre kell kényszerítenie, hogy megmenthesse szerelmét.

5.4

Egyiptom istenei

Egyiptom istenei

Az igaz szerelem és a világ megmentése érdekében egy okos, ám halandó tolvaj szövetkezik egy erős, de bosszúálló istennel, hogy megállítsák a sötétség könyörtelen istenét, aki abban mesterkedik, hogy elpusztítsa a világot és a túlvilágot.

4.5

Herkules legendája

Herkules legendája

Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen. Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára. Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak.Herkules rájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír. A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.

CategoriesEgyéb