[HD-Filmek] Az Igazi Kaland Teljes Film 【2011】Magyarul Online

Rating: 6.7
Az igazi kaland

Az igazi kaland

Az igazi kaland Teljes Film Magyarul Benjamin Mee (Matt Damon) szeretne új életet kezdeni. Nem sok idő telt el azóta, hogy egyedül maradt kamaszfiával és kislányával, és ő mindent elkövet, hogy fenntartsa számukra a megszokott, majdnem tökéletes életüket. Makacs és elszánt – előbb-utóbb mégis rájön, hogy rossz úton jár. Szembe kell néznie vele: valami hiányzik mindannyiuk életéből. Mi kellhet? Új feleség? Több pénz? Több izgalom? Szerencsére Benjamin tudja a választ: egy kis őrület kell, mondjuk úgy húsz másodpercnyi, hogy hozzon egy olyan döntést, amit korábban soha nem hozott volna; ami fenekestül felforgatja az életüket; ami miatt mindent, amit addig tanultak, el kell felejteniük, és kénytelenek nagyon sok újdonsággal megismerkedni. Benjamin új házat vesz. Családjával beköltözik egy elhagyott állatkertbe, örökbe fogadja a romos intézmény elhanyagolt lakóit, és még az állatkerttel együtt érkező morcos ápolóval Kellyvel (Scarlett Johansson) is igyekszik összebarátkozni.

 • Kiadás: 2011-12-22
 • Termelés: Dune Entertainment / LBI Entertainment / Vinyl Films / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:US 2011-12-22
 • A film költségvetése:$50,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Az igazi kaland
 • Műfaj: Dráma Vígjáték Családi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Az igazi kaland teljes film

Néz Az igazi kaland Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Az igazi kaland film

Directeur de film et équipage derrière Az igazi kaland

 • Cameron Crowe/Director
 • Cameron Crowe/Screenplay
 • Aline Brosh McKenna/Screenplay
 • Riley Harper/Stunts
 • Rodrigo Prieto/Cinematography
 • Mark Livolsi/Editor

Az igazi kaland – Filmszínészek és színésznő

 • Matt Damon/Benjamin Mee
 • Scarlett Johansson/Kelly Foster
 • Thomas Haden Church/Duncan Mee
 • Colin Ford/Dylan Mee
 • Maggie Elizabeth Jones/Rosie Mee
 • Angus Macfadyen/Peter MacCready

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Az igazi kaland teljes film,néz Az igazi kaland film online ingyen HD, Letöltés Az igazi kaland teljes film 720p hd, Az igazi kaland film online ingyen magyar szöveggel, watch Az igazi kaland movie online full version, Az igazi kaland full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

7.1

Egy botrány részletei

Egy botrány részletei

Új tanárnõ érkezik a jó hírű, patinás St. George kollégiumba. Sheba Hart művészettörténetet tanít, és a legtöbb kollégájától eltérõen kicsit másként gondolkodik a világról. Szerencsére a fiatal nõ gyorsan rokonlélekre talál az egyik idõsebb kolléganõ, Barbara Covett személyében. Ám nem csupán õ az egyetlen, akit elvarázsol az új tanárnõ személyisége, sajátos életszemlélete. Amikor Sheba tiltott szerelmi kapcsolatba keveredik, Barbara az egyetlen, aki a védelmére kel. Talán azért, mert õ sohasem merte megtenni, amire igazán vágyott.

6.4

Project X - A buli elszabadul

Project X – A buli elszabadul

Kezdődhet a parti! Három végzős gimnazista elhatározza, hogy megszervezi a város legnagyobb buliját, és legnagyobb meglepetésükre, tervük valóra válik. A buli egyre nő, egyre vadabb lesz, és beszippant mindent és mindenkit, aki a közelébe kerül. Őrületes zenék, fantasztikus hangulat és gátlástalan poénok: az év legvadabb vígjátéka biztosan mindenkinek kedvet csinál a véget nem érő bulizáshoz.

4.9

Álmok útján

Álmok útján

Az egykor három elválaszthatatlan barátnő egy véletlen során ugyanabban az autóban találja magát, útban Los Angeles felé. Lucy, a jó kislány utolsó esélye ez az út, ahol elkényeztetett és meggyötört sorsú barátnői segítségével megszabadulhat szülei akaratától, és valóra válthatja régi álmát. Útközben azonban a barátságukat számos veszélyes kaland és kiadós veszekedés teszi próbára. Az izgalommal, szerelemmel – és persze sok énekkel – teli utazás végén pedig megérkeznek álmaik helyszínére: egy reflektorokkal megvilágított színpadra, ahol felcsendülhet végre a Dal.

CategoriesEgyéb