[HD-Filmek] Rémségek Szigete Teljes Film 【1980】Magyarul Online

Rating: 5.5
Rémségek szigete

Rémségek szigete

Rémségek szigete Teljes Film Magyarul Karib tengeren garázdálkodó újkori kalózok csoportja rettegésben tartja a környező szigeteket. Kifosztják a kikötőben horgonyzó hajókat, s a jachtjaikon békésen vakációzó emberekre váratlanul csapnak le kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszereikkel. Blair Maynard a kalandvágyó és szenzációéhes tudósító éppen a rettegett banda miatt utazik oda fiával együtt, ám akkor még sejtelme sincs arról, hogy ezzel milyen veszélyes dolgokba sodorja magukat.

 • Kiadás: 1980-06-13
 • Termelés: Universal Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 1980-06-13
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Rémségek szigete
 • Műfaj: Akció Kaland Dráma Horror Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Rémségek szigete teljes film

Néz Rémségek szigete Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Rémségek szigete film

Directeur de film et équipage derrière Rémségek szigete

 • Michael Ritchie/Director
 • Peter Benchley/Screenplay
 • Peter Benchley/Novel
 • David Brown/Producer
 • Richard D. Zanuck/Producer
 • Ennio Morricone/Original Music Composer

Rémségek szigete – Filmszínészek és színésznő

 • Michael Caine/Blair Maynard
 • David Warner/David Nau
 • Angela Punch McGregor/Beth
 • Frank Middlemass/Windsor
 • Don Henderson/Rollo
 • Dudley Sutton/Dr. Brazil

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Rémségek szigete teljes film,néz Rémségek szigete film online ingyen HD, Letöltés Rémségek szigete teljes film 720p hd, Rémségek szigete film online ingyen magyar szöveggel, watch Rémségek szigete movie online full version, Rémségek szigete full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

6.5

A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

CategoriesEgyéb