[HD-Filmek] Indiana Jones és Az Utolsó Kereszteslovag Teljes Film 【1989】Magyarul Online

Rating: 7.8
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag Teljes Film Magyarul Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

 • Kiadás: 1989-05-24
 • Termelés: Lucasfilm / Paramount /
 • Megjelenési dátum:US 1989-05-24
 • A film költségvetése:$48,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag
 • Műfaj: Kaland Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag teljes film

Néz Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag film

Directeur de film et équipage derrière Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

 • Steven Spielberg/Director
 • Robert Watts/Producer
 • George Lucas/Executive Producer
 • Frank Marshall/Executive Producer
 • Arthur F. Repola/Producer
 • Philip Kaufman/Characters

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag – Filmszínészek és színésznő

 • Harrison Ford/Indiana Jones
 • Sean Connery/Professor Henry Jones
 • Denholm Elliott/Dr. Marcus Brody
 • Alison Doody/Dr. Elsa Schneider
 • John Rhys-Davies/Sallah
 • Julian Glover/Walter Donovan

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag teljes film,néz Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag film online ingyen HD, Letöltés Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag teljes film 720p hd, Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag film online ingyen magyar szöveggel, watch Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag movie online full version, Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag full movie download

Hasonló kategóriában

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

6.2

A nemzet aranya: Titkok könyve

A nemzet aranya: Titkok könyve

Ben Gates gondban van. Felmerült a gyanú, hogy az ük-ükapja részese volt a Lincoln elnök elleni összeesküvésnek. Hogy tisztázza családja nevét, Ben nyomozni kezd. Így jut az elnöki titkok könyve nyomára. Az ebben rejlő információkkal nemcsak tisztára moshatja családja nevét, de az amerikai történelem számos nagy titkára is fény derülhet. Két segítőtársával, Abigaillel és Riley-vel az oldalán Ben attól sem riad vissza, hogy betörjön a Fehér Házba, és elrabolja az elnököt. Ám nem mindenkinek fűződik érdeke ahhoz, hogy a titkok napvilágra kerüljenek.

6.1

A Nílus gyöngye

A Nílus gyöngye

Joan (Kathleen Turner) elvállalja, hogy megírja egy afrikai ország uralkodójának, Omar (Spiros Focás) arab sejknek az életrajzát. A helyszínen kiderül, hogy a sejk ellenszenves zsarnok, aki egy különös gyöngy révén az egész keleti világ feletti uralomra tör. Joant bebörtönzik és bár az időközben felbukkanó Jack (Michael Douglas) segítségével sikerül megszöknie, az ékszer rejtélye nem hagyja nyugodni. Az ellenség ismét ugyanaz: a heves vérmérsékletéről ismert Ralph (Danny DeVito) nyomában járnak, aki pontosan tudja, hol rejtőzik ez a bizonyos kincs.

CategoriesEgyéb