[HD-Filmek] Halálos Iramban: Tokiói Hajsza Teljes Film 【2006】Magyarul Online

Rating: 6.2
Halálos iramban: Tokiói hajsza

Halálos iramban: Tokiói hajsza

Halálos iramban: Tokiói hajsza Teljes Film Magyarul Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken. Első versenyén Sean véletlenül a drift királyt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni.

 • Kiadás: 2006-06-03
 • Termelés: MP Munich Pape Filmproductions / Original Film / Relativity Media / Universal Pictures /
 • Megjelenési dátum:JP 2006-06-03
 • A film költségvetése:$85,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Halálos iramban: Tokiói hajsza
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Halálos iramban: Tokiói hajsza teljes film

Néz Halálos iramban: Tokiói hajsza Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Halálos iramban: Tokiói hajsza film

Directeur de film et équipage derrière Halálos iramban: Tokiói hajsza

 • Justin Lin/Director
 • Chris Morgan/Screenplay
 • Neal H. Moritz/Producer
 • Ryan Kavanaugh/Executive Producer
 • Lynwood Spinks/Executive Producer
 • Clayton Townsend/Executive Producer

Halálos iramban: Tokiói hajsza – Filmszínészek és színésznő

 • Lucas Black/Sean Boswell
 • Nathalie Kelley/Neela
 • Sung Kang/Han Lue
 • Shad Moss/Twinkie
 • Brian Tee/D.K.
 • Leonardo Nam/Morimoto

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Halálos iramban: Tokiói hajsza teljes film,néz Halálos iramban: Tokiói hajsza film online ingyen HD, Letöltés Halálos iramban: Tokiói hajsza teljes film 720p hd, Halálos iramban: Tokiói hajsza film online ingyen magyar szöveggel, watch Halálos iramban: Tokiói hajsza movie online full version, Halálos iramban: Tokiói hajsza full movie download

Hasonló kategóriában

7.3

Halálos iramban 7.

Halálos iramban 7.

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw, aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.

5.4

Halálfutam 4. - Totális anarchia

Halálfutam 4. – Totális anarchia

Connor Gibson szeme előtt csupán egy cél lebeg: be akar jutni a világ egyik legjobban őrzött börtönébe, hogy egy szabályokat és kegyelmet nem ismerő, illegális autóverseny, a Halálfutam során legyőzze a brutális börtönsport legendás sofőrjét, Frankensteint. Terve megvalósításában Baltimore Bob és Lists segítségét kéri. Miután beleszeret egy gyönyörű csapos lányba, Jane-be, már nem csak saját maga miatt akar életben maradni ebben a brutális világban, ahol nincsenek őrök, nincsenek szabályok, nincsenek utak, de legfőképp: nincs félelem!

6.1

Halálfutam

Halálfutam

A nem is olyan távoli jövőben a Halálfutam elnevezésű brutális autóverseny a legnézettebb tévéműsor Amerikában. A versenyzők elvetemült gyilkosok, akik oldalukon szexi navigátorokkal, felturbózott járgányokkal gyilkolásszák egymást a győzelemért. A szabályok egyszerűek: ha valaki megnyer öt versenyt, szabadon távozhat, vagy holtan marad a börtönsziget speciális pályáján. A tét nagy, a nézettség és a fogadások busás hasznot hoznak a börtön igazgatónőjének. Az autóversenyző Jensen Ames ártatlanul került rácsok mögé. Arra kényszerül, hogy a legendás versenyző, Frankenstein szerelésében részt vegyen a versenyen.

6.2

KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2.

KicsiKÉM – Sir Austin Powers 2.

Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nőket téren és időn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erőteljesebb Dr. Genya is újra feltűnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget… Dr. Genyanak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem győzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak “mojoját”, finoman fogalmazva azt a libidó-szerű valamit, ami Austin-t legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az időben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin “mojoját”. Eközben Austin, egy orosz kémnő karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genya keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdődik a hajsza az időben.

CategoriesEgyéb